Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middeleeuws Middelburg

Details over dit uitje
Middeleeuws Middelburg

Welkom in 'Middeleeuws Middelburg', de attractieve hoofdstad van Zeeland. U beleeft hier een rondleiding met gids, lunch, bezoek Lange Jan en rondvaart, van Huisbrand Events. In de historische kern van Middelburg liggen de attracties en bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart met warenhuizen en speciaalzaken.

10.30 - 11.00 Koffie & gebak

Om deze dag goed te beginnen, gaat deze dag van start in een restaurant, waar u kunt genieten van een overheerlijk kopje koffie met een lekker gebakje.

11.00 - 12.30 Rondleiding

Nadat u heeft kunnen genieten van de koffie met gebak wordt u opgehaald voor de rondleiding door Middelburg. Wist u dat Middelburg één van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland is? Tijdens de stadswandeling komt u onder andere langs het Damplein met de Grote en Kleine Christoffel, de Graanbeurs en de Roeybaerse, allen huizen uit de middeleeuwen. En wat dacht u van het laatgotische stadhuis van Middelburg, dat alom wordt gezien als een van de mooiste monumenten van Nederland.

12.30 - 13.30 Lunch

Om na deze rondleiding even tot rust te komen, kunt u genieten van een overheerlijke lunch in een van de gezellige restaurantjes die Middelburg rijk is.

13.45 - 14.45 Bezoek Abdijtoren Lange Jan

Nadat u heeft genoten van culinair Middelburg gaat u de hoogte in. Midden in het schitterende historische centrum van Middelburg torent Abdijtoren de Lange Jan boven de stad uit. Prachtig om van buiten te bezichtigen, maar ook van binnen te beklimmen! De Lange Jan telt 207 treden, maar het uitzicht is deze inspanning dubbel en dwars waard. De toren van de Lange Jan is 90,5 meter lang. Daarmee is het de op twee na hoogste toren van Nederland! Op heldere dagen kun je vanaf de Lange Jan zelfs de omringende Zeeuwse eilanden zien.

15.00 - 16.00 Rondvaart

Na het bezoek aan de kerk gaat u aan boord van een rondvaartboot, waarmee u door de prachtige oude grachten van Middelburg vaart. Geniet van de historische panden en pakhuizen die stammen uit het rijke Middelburgse VOC-verleden. Bij de soms zeer lage bruggetjes is het eventjes bukken. 

Inclusief:

- Koffie en gebak

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Lunch

- Rondvaart

- Entree abdijtoren

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. 

 

Tegen een meerprijs is de rondvaart ook uitsluitend voor jullie gezelschap te boeken.

Prijs:

10 - 14 personen € 54,50 p.p. excl. BTW

15 -  >  personen € 52,00 p.p. excl. BTW

 

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangementis uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan