Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Utrecht

Details over dit uitje
Middagje Utrecht

Even heerlijk genieten van het centrum van Utrecht? Huisbrand Events organiseert ‘Middagje Utrecht’, met Domtoren beklimmen, rondleiding en bierproeverij. Een combinatie van de leukste evenementen die uw dagje uit in de Domstad bijzonder maken. Het zijn letterlijk en figuurlijk alleen maar hoogtepunten die uw middag zo bijzonder maken!

14.00 – 15.00 Beklimming Domtoren

Oog in oog met de grootste klok van de Domtoren. De klok is genoemd naar de jongste knecht van meesterklokkenmaker Geert van Wou en Salvator is zijn naam! Salvator is elke dag in Utrecht en kilometers in de verre omstreken te horen! Vele traptreden leiden u naar de top van de 112 meter hoge toren waar u fantastisch uitzicht heeft over de stad. Historische achtergronden van de toren, de bouw, alles komt aan bod!

15.00 – 17.00 Rondleiding

Met al z’n oude grachten en mooie architectuur is er natuurlijk heel wat te vertellen over deze stad. Uw professionele gids loodst u langs alle beroemde plekken en gebouwen en vertelt de fraaiste anekdotes. Wat dacht u van een mythische vertelling over het stadskasteel ‘Oudean’ of een grappig weetje over de ‘Winkel van Sinkel’. Het centrum van de stad is geplaveid met beruchte sages en historische weetjes. De bekende werfkelders, uniek in Nederland, hoe zijn ze eigenlijk ontstaan? U komt alles te weten tijdens deze gezellige stadswandeling!

17.00 – 18.30 Bierproeverij

U sluit de middag af met het proeven van een aantal lekkere biertjes in één van Utrechts bekendste bierproeverijen. Het brouwen van bier is een eeuwenoud ambacht dat in Utrecht nog steeds in volle gang is en waar de geheime ingrediënten voor een uitermate lekkere pintje natuurlijk niet zomaar onthuld worden….. proost!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Entree Domtoren
– Bierproeverij (3 verschillende bieren en een bittergarnituur)

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan