Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Rotterdam

Details over dit uitje
Middagje Rotterdam

Cultureel en panoramisch relaxen in Rotterdam? Doe het Middagje Rotterdam van door Huisbrand Events, met o.a. museum Booijmans, rondleiding en Euromast.

Onze professionele gids staat voor u klaar om uw dagje uit van de beste verhalen te voorzien.

En daar blijft het natuurlijk niet bij, tijdens dit dagje uit bezoekt u niet alleen het museum, maar beklimt u dus ook nog eens de Euromast!

13.00 - 15.00 Booijmans van Beuningen

Het museum is een van de oudste musea in Nederland en herbergt diverse unieke verzamelingen schilderijen, kunstvoorwerpen en sculpturen. Het is het culturele begin van uw dagje uit in Rotterdam. Diverse Europese topstukken kunt u hier bekijken. Schilderijen van Bosch, Van Gogh, Dali, Rembrandt en Christo. Zowel oudere als moderne kunstenaars zijn ondergebracht in de collectie.

15.00 - 17.00 Rondleiding

Na het bezoek aan het museum neemt onze gids u mee voor een fascinerende wandeling door het centrum van Rotterdam. De haven is vlakbij en u krijgt de mooiste anekdotes te horen over de trots van Rotterdam, de hoogbouw, de Erasmusbrug en vele andere markante Rotterdamse bouwwerken. Rotterdam behoort tot de Europese top als het om hoogbouw gaat en deze ambitie kan niet los gezien worden van het bombardement in de Tweede Wereldoorlog.

De stad heeft inmiddels een metamorfose ondergaan die zijn weerga niet kent. Uw gids zal met trots de geschiedenis van Rotterdam uit de doeken doen. Vanaf het Museumpark tot aan de Euromast heeft u ruimschoots de tijd om de stad van A tot Z te ontdekken.

17.00 - 18.00 Euromast

Op 100 meter hoogte heeft u fantastisch uitzicht op alle Rotterdamse landmarks. Het Weena, de Kop van Zuid en Hotel New York zijn zelfs vanaf deze hoogte prima te onderscheiden.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Entree Booijmans van Beuningen
- Entree Euromast

Prijs:

10 - 14 personen € 34,00 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 31,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan