Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Leeuwarden

Details over dit uitje
Middagje Leeuwarden

Doe een 'Middagje Leeuwarden' van Huisbrand Events, met rondleiding met gids en workshop tegel of servies schilderen. Bezoek de leukste stad van Friesland en maak van uw bezoek een rondleiding hoogtepunt! Onze gidsen staan voor u klaar om u de mooiste bezienswaardigheden van Leeuwarden te laten zien!

13.00 - 15.00 uur Rondleiding Leeuwarden

Uw uitje in Leeuwarden begint met een gezellige stadswandelingdoor één van onze professionele en talentvolle gidsen. In maximaal twee uur loopt u in deze tour langs de bekende monumenten van de binnenstad, zoals de bekende 'Oldehove' en de Waag, de Sint Bonifatiuskerk en vele andere. Met 620 rijksmonumenten-inschrijvingen staat Leeuwarden in de top-15 van Nederlandse monumentengemeenten, dus er valt veel te zien en heel veel te vertellen! De rondleiding wordt extra fascinerend door de historische anekdotes die door uw gids in geuren en kleuren worden verteld.

15.00 - 17.30 uur Workshop Tegel- of servies schilderen

Uw eigen theeservies beschilderen, lijkt u dat leuk? Het kan tijdens deze gezellige workshop van Huisbrand Events. Pal in het centrum van Leeuwarden nemen wij u mee naar een mooie ruimte waar verf en penselen voor u klaar staan. Onder enthousiaste begeleiding gaat u aan de slag om de tegels en servies te voorzien van kleurrijke ornamenten.

Inclusief:

- Gezellige rondleiding met gids centrum Leeuwarden

- Workshop Tegel/servies beschilderen

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Prijs:

10 - 14 personen € 41,00 p.p. excl. BTW

15 -  > personen € 38,50 p.p. excl. BTW

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan