Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Groningen

Details over dit uitje
Middagje Groningen

Groningen: ontdek de leukste studentenstad van het noorden, met gezellige kroegjes en pittoreske gebouwen in een Middagje Groningen van Huisbrand Events.

Met o.a. een museumbezoek, rondleiding en bierproeverij. Groningen is een bruisende stad, waar het tijdens uw dagje uit zeer goed toeven is.

Huisbrand Events organiseert drie niet te missen onderdelen tijdens uw middag in Groningen: het moderne Groningen Museum, de binnenstad en een heerlijke bierproeverij!

13.00 – 14.30 Groningen Museum

Het beroemde gebouw van architect Alessandro Medini huisvest diverse collecties, archeologische vondsten, portretschilderingen van vooraanstaande Groningse kunstenaars, prachtige zilveren voorwerpen en zelfs Aziatisch keramiek dat in de zeventiende eeuw naar de stad werd gebracht. Er zijn ook vele tekeningen en schilderijen te bewonderen, kortom, dit moderne museum is het waard te bezoeken tijdens uw uitstapje in Groningen.

14.30 – 16.30 Rondleiding

Onder leiding van onze professionele gids loopt u dwars door het centrum en verneemt u de mooiste verhalen over de stad. Het Goudkantoor, de Martinitoren, allerlei architectonische hoogstandjes komen tijdens deze unieke rondleiding voorbij. U komt langs de Grote Markt, de Vismarkt en bewonderd de fraaie gebouwen die de Groningse binnenstad markeren. Langzaam begint u tocht wat dorstig te worden, en daarom vormt het laatste onderdeel van uw middag een welkome afwisseling.

16.30 – 18.00 Bierproeverij

Huisbrand Events neemt u mee naar een smakelijke bierproeverij waar diverse biertjes op u staan te wachten. U krijgt natuurlijk uitleg over de verschillende smaken, de ingrediënten en de techniek van het bierbrouwen. De stad kent zelfs zijn jaarlijkse bierfestival waar diverse bierbrouwerijen hun nieuwste biertjes aan het publiek prijs geven! Een stad die op het gebied van de brouwkunst dus echt van wanten weet! Proost, op een gezellige middag!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

– Entree Groninger Museum
– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Afsluitende bierproeverij (7 verschillende bieren)

Prijs:

10 – 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 –  >  personen € 51,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan