Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Delft

Details over dit uitje
Middagje Delft

Het Zuid-Hollandse Delft is één van de oudste steden van ons land. Tijdens deze rondleiding van Huisbrand Events, langs de twee bekendste kerken van de stad, ontdekt u de aloude religieuze historie van deze beroemde universiteitsstad. Uw professionele gids kent alle bekende historische verhalen en anekdotes, ontdek de Nieuwe- en Oude Kerk van Delft, ontdek de oudste geschiedenis van de stad!

13.00 - 14.00 Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk is met z'n bijna 109 meter hoge toren de op één na hoogste kerktoren van Nederland. Alleen de Dom in Utrecht steekt er bovenuit. De kerk is vooral bekend van het praalgraf van Willem van Oranje en de grafkelder van het Koninklijk Huis. Tijdens deze rondleiding door de kerk krijgt u dan ook veel anekdotes te horen over onze Koninklijke familie. Maar ook verhalen over het carillon, de bouw van de kerk en diverse restauraties komen aan bod.

14.00 - 16.00 Rondleiding

Tijd voor een bezoek aan het oude centrum. De prachtige grachten en grachtenpanden zijn een prima decor voor een historische ontdekkingsreis, schitterende verhalen en vergezichten. Wandel over de diverse oude bruggen, bekijk oude stegen en straten en laat onze gids u over de bekende pleinen leiden. Langzaam lopen we richting de Oude kerk.

16.00 - 17.00 Oude kerk

De Oude Kerk is de oudste parochiekerk van Delft. De toren is inmiddels scheefgezakt maar het gebouw is nog steeds prima te bezoeken. Vroeger werd hij de St. Hippolytuskerk genoemd en tegenwoordig is er een schat aan historie te ontdekken over de graven, de restauratie van de gebrandschilderde ramen na de ontploffing van 'het kruithuis' in 1654 en de diverse relikwieën. Het is een prachtig slot op een heerlijke middag in het centrum van Delft.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Bezoek Nieuwe Kerk
- Rondleiding Centrum Delft
- Bezoek Oude Kerk
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 14 personen € 27,00 p.p. excl. BTW
15 - >  personen € 23,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan