Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magical Dinner Cruise

Details over dit uitje
Magical Dinner Cruise

Een magische boottocht in een stad naar keuze. Tijdens deze Magical Dinner Cruise combineert u een voortreffelijk diner met een spectaculair optreden en zit u heerlijke op het water. Reserveer deze Magical Dinner Cruise voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Nederland of België.

Hij betovert, charmeert en vermaakt uw gezelschap op een inspirerende wijze met een spectaculaire en ludieke show. Hij laat u zelfs meedoen aan zijn show!

Deze magiër is één van de grootste talenten op het gebied van spectaculaire toverkunst. Tijdens deze unieke boottocht zult u ontdekken wat hij allemaal in zijn mars heeft. Geniet van het heerlijk diner in buffetvorm en bekijk de show vanuit een comfortabele stoel.

Laat het landschap langzaam aan u voorbij trekken en val van de ene verbazing in de andere. De magiër laat u al zijn toverkunsten zien, deze variëren van creatief zijn met ballonnen, jongleren met verschillende attributen, tot slot zal hij uw lachspieren aan het werk zetten!

Dit arrangementen is uitstekend geschikt voor een bedrijfsuitje met klanten of collega's of een uniek uitstapje met vrienden of familie in het hart van de door u uitgekozen stad. Deze Magical Dinner Cruise overtreft uw stoutste verwachtingen. Veel plezier!

Inclusief:

- Privé boot
- Diner in buffetvorm
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
- Optreden van professionele magiër

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan