Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magic Dinner Cruise

Details over dit uitje
Magic Dinner Cruise

Een stukje varen in of rondom een grote stad in Nederland of België  en genieten van oergezellig entertainment? Tijdens de Borrelcruise – Magical Dinnershow van Huisbrand Events maken we van uw avondje uit een echte belevenis. Geschikt voor groepsuitjes, vrijgezellenfeesten of zomaar een avondje stappen met vrienden.

17.30 – 19.00 Borrelcruise

Wij nemen u in dit avondarrangement mee over de mooie wateren rondom of in de stad van uw keuze, zodat u het stadsleven van een hele andere kant bekijkt.

Geniet tijdens de boottocht met Magical Dinnershow van onze Hollandse bar, met heerlijke hapjes en drankjes. Af en toe moet u even opletten, want de volgende doorgang onder één van de beruchte historische gebouwen komt er zo aan! 

19.00 – 22.00 Magical Dinnershow

Na deze pittoreske vaartocht wordt u verwelkomd in een heerlijk restaurant in de door u gekozen oude binnenstad. Ondertussen vermaken wij u met onze magiër annex goochelaar, die de meest fantastische trucs aan u laat zien. Momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend afgewisseld met daverende lachsalvo´s tijdens deze Table-Magic en Stand-up Comedy Act.

Programma-indicatie:

17.30 – 19.00 Borrelboot
19.00 – 19.45 Voorgerecht
19.45 – 20.10 Table Magic
20.10 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 21.20 Stand up Comedy Magic
21.20 – 22.00 Nagerecht

Inclusief:

– Boothuur
– Bediening en drankjes uit de Hollandse bar aan boord
– 3-gangen diner
– Locatiehuur
– Goochelaar
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan