Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Luxe Borrelboot

Details over dit uitje
Luxe Borrelboot

Huisbrand Events heeft voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje een authentieke Salonboot uit begin 19e-eeuw  voor u klaar liggen waar u geniet van een eersteklas cocktail, lunch, diner of High Tea. Het Luxe Borrelboot arrangement biedt uw gezelschap een stijlvolle sfeer  om uitgebreid te genieten van het water.

Huisbrand Events heeft dit mooie vaartuig speciaal gereserveerd voor haar gasten, die in een zeer luxe ambiance door de grachten van de door u gekozen stad willen glijden.

Bij mooi weer vaart de salonboot vrijwel geheel geopend, want alle ramen van het salon en het achterdek kunnen worden geopend, inclusief die in het dak.

Uiteraard kunt u gewoon rechtop staan in de boot en is er verwarming en uitstekend sanitair aan boord.

Inclusief:

- Privé salonboot
- Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

 Gids reserveren?

En als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u van uw lekker onderuit zit en geniet van alle luxe, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan