Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lipdub Workshop

Details over dit uitje
Lipdub Workshop

In korte tijd is deze Lipdup Workshop van Huisbrand Events een echte rage geworden. U neemt een videoclip op met uw vrienden of collega's, als leuk aandenken aan uw groepsuitje of bedrijfsevenement. Huisbrand Events regelt de volledige organisatie, van de opname tot aan de editing. Te organiseren in Nederland of België.

Even met de sportvereniging iets leuks opnemen, of net voor of na afloop van de bruiloft een speciaal aandenken creëren voor de bruid en bruidegom? Het kan allemaal tijdens deze Lipdub opname in de door u uitgekozen stad. En wat dacht u van een zeer ludieke clip als herinnering aan een feestelijk vrijgezellenfeest?

Een Lipdub is een videoclip, waarbij uw favoriete muziek door uw gezelschap nagesynchroniseerd wordt op film. De clip duurt gemiddeld zo'n vier tot vijf minuten en het is natuurlijk het leukst als u een goede hit uitzoekt voor de clip, muziek die iedereen kent en dus volledig mee kan zingen! Tijdens deze filmworkshop zorgen onze begeleiders ervoor dat alles perfect wordt opgenomen.

Natuurlijk bepalen we samen vooraf hoe de videoclip er ongeveer uit moet zien. Huisbrand Events zet daarna de regie aan het werk om de muziek perfect te synchroniseren met de opgenomen beelden.

Bekijk hier een voorbeeld.

Inclusief:

- Professionele regisseur en camera-operators
- Gegarandeerde teambuilding tijdens bedrijfsuitje
- Attributen
- Videoclip naderhand digitaal toegestuurd
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan