Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Levendig Leeuwarden

Details over dit uitje
Levendig Leeuwarden

De gezellige binnenstad van 'Levendig Leeuwarden' is na dit uitje van Huisbrand Events, met rondleiding, lunch en Fries Museum geen geheim meer voor u. De gidsen zorgen ervoor dat u het complete centrum van deze fraaie stad in het hoge noorden van A tot Z bekijkt en u geheel cultureel aan uw trekken komt!

10.30 - 11.00 uur Koffie en gebak

U wordt verwelkomd met een lekker kopje koffie en een lekker stuk gebak.

11.00 - 13.00 uur Rondleiding

Een professionele gids van Huisbrand Events neemt uw gezelschap vervolgens op sleeptouw in een stadswandeling. Fraaie anekdotes over 'de Oldehove', De Waag en vele andere monumenten passeren tijdens uw wandeling de revue. Historische verhalen, interessante details en verrassende onthullingen zijn onderdeel van uw tour door de stad.

13.00 - 14.30 uur Lunch

Daarna is het tijd voor een eersteklas lunch in een gezellig restaurant pal in het centrum van leeuwarden. Geniet van deze lekkere lunch.

14.30 - 16.00 uur Bezoek Fries Museum

Tijdens uw bezoek aan het Fries Museum kunt u genieten van diverse fraaie tentoonstellingen en collecties, zoals over het eeuwenoude 'Epposteen', het geheime doosje van 'Tjaardastate' en de kostbare 'Poptaschat'. Uw bezoek aan dit museum is een fascinerende ontdekkingsreis door de Friese kunst, cultuur en geschiedenis. Diverse collecties van archeologische schatten, oude kunst, kunstnijverheid, textiel, moderne en hedendaagse kunst en hedendaagse grafiek zijn hier te bewonderen. U komt zelfs alles over Mata Hari te weten, die in het hoge noorden nog heel wat geheimzinnige voetstappen heeft gezet!

Inclusief:

- Professionele gids

- Uitgebreide Lunch

- Bezoek Fries museum

- Gezellige rondleiding centrum Leeuwarden

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,00 p.p. excl. BTW

15 - > personen  € 46,50 p.p. excl. BTW

 

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan