Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunch Naarden Vesting

Details over dit uitje
Kolonisten van Catan Lunch Naarden Vesting

Huisbrand Events maakt van de leukste bordspellen nu City Games die buiten gespeeld kunnen worden! Bij ons reserveer je voor ieder gezelschap de Kolonisten van Catan Lunch! Jullie horen het goed, het spel wordt gespeeld in het centrum en is inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!

Als jullie nog nooit het bordspel Kolonisten van Catan hebben gespeeld, dan volgen hier nog even de spelregels van onze versie; jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk grondstoffen zien te verkrijgen en om daarna samen met je eigen team een kolonie op te bouwen. Met behulp van tablets worden de locaties waar iets te halen valt aan jullie doorgegeven. Ook kan je ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen en hele gebieden van de stad plunderen.

Tussen de bedrijven door schuiven jullie ook nog eens aan in drie verschillende restaurants voor telkens een culinaire verrassing! Tevens wordt aan de hand van een aantal foto-opdrachten het door jullie veroverde gebied in beeld gebracht. Het beste team wordt in het laatste restaurant feestelijk gehuldigd en ontvangt onze felbegeerde Kolonisten van Catan hoofdprijs!

Programma-indicatie:

13.00 -14.00 Lunch voorgerecht
14.00 -15.00 Kolonisten van Catan deel 1
15.00 -16.00 Lunch hoofdgerecht
16.00 -17.00 Kolonisten van Catan deel 2
17.00 -17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:

– Tablets
– Enthousiaste begeleiding
– Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
– Een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
20 –  > personen € 55,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan