Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jazz Borrelcruise met Diner

Details over dit uitje
Jazz Borrelcruise met Diner

De ultieme combinatie van Jazz en culinaire hoogtepunten, dit Jazz Borrelcruise en Diner arrangement van Huisbrand Events  maakt van uw bedrijfsuitje of groepsuitje een zeer stijlvolle en feestelijke happening. Geheel op basis van uw persoonlijke voorkeuren te organsieren, voor kleine en grotere groepen in alle grote steden van Nederland en België. Jazz op het water, een goed idee om uw dagje uit, vrijgezellenfeestje of trouwerij extra gezellig af te sluiten.

17.30 - 19.00 Jazz Borrelcruise

Onze professionele jazzformatie speelt voor uw groep anderhalf uur de sterren van de hemel. Tijdens uw rondvaart serveren wij onbeperkt wijn, bier, fris, kaas en nootjes!

19.15 - 21.45 Diner

Na de Borrelcruise schuift u aan in een voortreffelijk restaurant in de door u uitgekozen stad, waar een uitgebreid 3-gangen diner geserveerd wordt.

Klik hier om de video 'Borrelboot' van Huisbrand Events in Amsterdam te bekijken.

Inclusief:

- Privé boot
- Jazzformatie
- Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
- Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
- Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan