Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Improvisatie Workshop

Details over dit uitje
Improvisatie Workshop

Van top tot teen één van de populairste uitjes van Huisbrand Events in Nederland en België! Deze improvisatie workshop laat alle creativiteit tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of groepsuitje naar boven komen. Gebouwd op de populariteit van diverse Tv-programma's, zet Huisbrand Events uw feestje op de kaart met deze gezellige workshop.

U gaat niet alleen elkaar nadoen maar leert het gedrag van anderen op een originele manier kopiëren. In hoog tempo gaan we door met een spelletje Kluweedo en improviseert u uw eigen Jazz instrument.

Tot slot staat op het programma het Klokkenspel, oftewel, het hele gezelschap BimBamBomt de klanken  na van de bekendste toren van de stad. Maar ook andere improvisatielessen behoren tot het vaste programma van deze workshop.

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- Diverse improvisatie programmaonderdelen
- Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip in een stad naar keuze

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan