Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Winter Dinner Game

Details over dit uitje
Ik hou van Holland Winter Dinner Game

Reserveer de leukste spelshow van dit moment, de Ik Hou van Holland Winter Dinner Game van Huisbrand Events. In elke grote stad in Nederland of België te boeken en bordenvol gezelligheid, feestelijke verrassingen en meligheid! Ideaal voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje dat tijdens de herfst, winter of de kerstdagen moet worden georganiseerd. Je kent het van Tv, maar het is nu gecombineerd met een overheerlijke winterse maaltijd! Dus zowel ‘s-middags als ‘s-avonds te boeken.

Buiten daalt de temperatuur onder het vriespunt, binnen wordt het steeds warmer. Onze quizmaster stelt jullie gezelschap tijdens deze spelshow allerlei ludieke vragen over muziek, artiesten, BN-ers en nog veel meer. Geniet ondertussen van heerlijke snert, stoofpeertjes en stamppot! Welke Nederlandse artiest of bekende BN-er heeft een nieuw vriendinnetje en hoe heet ze? Welke schaatser bleef nog doorrijden toen hij al lang en breed over de finish was?

Geniet van deze vrolijke spelshow samen met vrienden of collega’s en maak van jullie groepsuitje een unieke belevenis. Als je wilt, huren we ook nog een professionele fotograaf in om alle festiviteiten voor jullie vast te leggen!

Inclusief:

– Enthousiaste quizmaster
– Uitgebreid 3-gangen lunch of diner
– Echt Ik hou van Holland decor
– Rad
– Kostuums en oranje attributen
– Prachtige prijs voor het beste Ik Hou van Holland team
– Deze winter in elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Prijs:

10 – 14 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 55,50: NU € 51,50 p.p. excl. BTW
30 –  >  personen € 53,50: NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens Ik Hou van Holland. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan