Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Winter Dinerspel

Details over dit uitje
Ik Hou van Holland Winter Dinerspel

Ook deze winter is Huisbrand Events van de partij met heerlijke spelshows die u in elke stad in Nederland en België zijn te organiseren. Geheel volgens het gelijknamige Tv-programma maar dan op z’n Huisbrands! Vol van feestvreugde, een snufje hilariteit en altijd goed voor een leuk avondje uit met familie, vrienden of collega’s. Zeg maar een Diner Dansant waarbij u ook af en toe uw hoofd moet gebruiken.

Voordat u gelijk aan de polonaise kunt gaan, moet er uiteraard nog wel even een voortreffelijk winterse stamppot worden verorberd.  Natuurlijk kunt u altijd in overleg zelf een menu samenstellen want onze kok is een doorgewinterde expert of het gebied van stevige winterkost. Geniet tijdens het spelprogramma van onze professionele quizmaster en van de gezellige muziek! Buiten is het onder nul, binnen stijgt de temperatuur tot grote hoogte!

Verschillende spelrondes worden in rap tempo tot een goed einde gebracht waarna de enige echte hoofdprijs wordt uitgereikt! U gaat naar huis met een deuntje in uw oren en bent voorgoed genezen van uw winterdepressie! Veel plezier!

Inclusief:

– Professionele Quizmaster
– Uitgebreid winters 3-gangen diner (in overleg)
– Gezellig decor
– Rad
– Kostuums en attributen
– Leuke prijs voor het winnende team
– Locatie
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor  7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan