Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Rondvaart

Details over dit uitje
Ik hou van Holland Rondvaart

Even het water op en tijdens uw groepsuitje, familiehappening of bedrijfsuitje? Dan is deze oergezellige quiz tijdens uw rondvaart een echte aanrader. U kent vast wel Ik Hou van Holland van Tv. Huisbrand Events heeft dit vertaald naar een feestelijke Ik Hou van Holland Rondvaart op het water, te boeken in allerlei steden in Nederland en België.

Met uw hele gezelschap genieten van een topquiz, inclusief een feestelijk decor en de beste presentatoren, het zijn maar een paar van de ingrediënten van deze avond!

Beantwoord de leukste vragen, maak grappen en grollen en zing mee met echte Hollandse kaskrakers! De quizmaster begeleidt beide teams in hun zoektocht naar grappige weetjes, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Er staan diverse muziekfragmenten en ludieke vragen op het programma. Wanneer vertrok Marco van Basten naar AC Milan, hoeveel kilo etenswaren gooit een gemiddeld huishouden jaarlijks weg of welke straatnaam komt het meest voor in Nederland? Deze en nog veel meer Hollandse weetjes komen voorbij!

Speel het spel en geniet van onze heerlijke boottocht! Veel plezier!

Let op: Dit arrangement is niet in elke stad beschikbaar. Neem contact op voor verdere informatie!

Inclusief:

– Boothuur
– Bediening aan boord
– Quizmaster
– Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
– Zoutjes en nootjes op tafel
– Prijs voor het winnende team!
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan