Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Lunch

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Lunch

De altijd enerverende quiz Ik hou van Holland quiz combineren met een uitstekende lunch in een prachtige stad in Nederland of België, het zijn de ideale ingredienten van één van de populairste uitjes van Huisbrand Events. Deze quiz vol muziekfragmenten en grappige vragen gespeeld door Vlamingen én Hollanders, het leukste is nog als er een kleine competitie ontstaat.

Jammer genoeg kunnen wij niet de bekende namen als die van Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge of Guus Meeuwis als presentatrice of team captain laten opdraven, maar wij bieden u wel minstens zoveel lol!

Test uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: herken Nederlands’ grootste hits als Una Paloma Blanca, Huilen Is Voor Jou Te Laat of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland! U kunt ook vragen verwachten hoeveel kroketten Nederlanders per jaar eten. Kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen en noem maar op!

Tijdens de afsluitende lunch wordt de winnaar van deze editie van Ik Hou van Holland bekend gemaakt. Een prima afsluiting van uw groepsuitje in de stad van uw keuze!

Inclusief:

 – Quizmaster
– Uitgebreide lunch
– Decor
– Rad
– Kostuums en attributen
– Leuke prijs voor het winnende team
– Locatie
– Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Prijs:

10 – 14 personen € 49,50 p.p. excl. 9% BTW
15 – 29 personen € 47,50 p.p. excl. 9% BTW
30 –  > personen € 44,50 p.p. excl. 9% BTW

Bezorgkosten:

Voor de bezorgkosten van de materialen rekenen we € 100,- excl. BTW. In de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen en Noord-Brabant en de stad Maastricht vervallen deze kosten.

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw quiz? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan