Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Diner

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Diner

Gezellig een avondje met vrienden of collega’s de bloemetjes buiten zetten in een grote stad binnen Nederland of België? Het Ik Hou van Holland Diner van Huisbrand Events in maakt van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenparty of groepsuitje een bijzonder gezellige en een bijzonder feestelijke onderneming. Wij combineren de altijd gezellige Ik Hou van Holland Quiz met een eersteklas 3-gangen diner, een doldwaze quizmaster en de mooiste muziekfragmenten.

Jammer genoeg kunnen wij niet de bekende namen als die van Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge of Guus Meeuwis als presentatrice of team captain laten opdraven, maar wij bieden u wel minstens zoveel lol!

Test uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: herken Nederlands’ grootste hits als Una Paloma Blanca, Huilen Is Voor Jou Te Laat of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland! U kunt ook vragen verwachten hoeveel kroketten Nederlanders per jaar eten. Kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen en noem maar op!

En weet u wat het allemaal extra leuk maakt? Naast het feit dat u de felbegeerde Ik Hou Van Holland Hoofdprijs kunt winnen, geniet u ook nog van een overheerlijk driegangen diner! Het spel wordt gewoon gespeeld tussen de gangen door, wel zo makkelijk! Wat u gaat eten?

Hollandse Pot? Wie zal het zeggen…?

Inclusief:

– Quizmaster
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Gezellig Ik Hou van Holland Decor
– Rad
– Kostuums en attributen
– Leuke prijs voor het winnende team
– Locatie
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 57,50: NU  € 53,50 p.p. excl. 9% BTW
15 – 29 personen € 55,50: NU € 51,50 p.p. excl. 9% BTW
30 –  >  personen € 53,50: NU € 49,50 p.p. excl. 9% BTW

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Bezorgkosten:

Voor de bezorgkosten van de materialen rekenen we € 100,- excl. BTW. In de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen en Noord-Brabant en de stad Maastricht vervallen deze kosten.

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw quiz? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan