Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Heerlijk Den Haag

Details over dit uitje
Heerlijk Den Haag

Welkom bij 'Heerlijk Den Haag' van Huisbrand Events! Geniet van een volledige dag in de gezellige Hofstad, met fietsrondleiding met gids, lunch en rondvaart! Voor uw originele familie-uitje of uitstapje met vrienden of collega's, dit arrangement maakt van uw dag in de stad een unieke gebeurtenis!

10.30 - 11.00 uur Koffie en Gebak

We verwelkomen u met heerlijk gebak en een vers kopje koffie. Uw gids zal zich bij u voegen om de route die komen gaat eventjes met u door te nemen. Maak u op voor een volledig verzorgde dag die u een compleet beeld geeft van Den Haag.

11.00 - 13.00 uur Fietsrondleiding

Tijdens deze fietstocht in en rond het centrum vertelt de gids de leukste anekdotes en laat hij alle mooie bezienswaardigheden van Den Haag zien. Af en toe staat u even stil bij weer een nieuw monument en daarna peddelt u verder over statige Haagse lanen.

13.00 - 14.30 uur Lunch

Neem even pauze tijdens deze heerlijke lunch in een gezellig etablissement in het centrum van de stad. Verse broodjes staan op u te wachten. Daarna loopt u naar het vertrekpunt van onze rondvaart.

15.00 - 16.00 uur Rondvaart

Bekijk de oude binnenstad en geniet van de prachtige oude panden van de Haagse binnenstad vanaf een rondvaartboot. Kom even helemaal tot rust tijdens deze heerlijke boottocht. Trossen los!

Bovenvermelde tijden is een indicatie.

Inclusief:

- Ontvangst, koffie met gebak

- Professionele gids tijdens fietsrondleiding

- Luxe lunch

- Rondvaart in Den Haag

- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Helaas is het bij slecht weer niet mogelijk om de boot overdekt te maken.

 

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan