Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grandioos Groningen

Details over dit uitje
Grandioos Groningen

Zin in een ontdekkingstocht door Groningen? Huisbrand Events heeft het 'Grandioos Groningen' dagarrangement met fietstocht, lunch, rondvaart en museum.

Kom langs alle markante plekken en bezienswaardigheden. Van het historische centrum tot het moderne Groninger Museum, u krijgt een fantastisch overzicht hoe cultureel Groningen wel niet is.

10.00 - 12.00 Fietsrondleiding Groningen

Uw professionele gids neemt u mee dwars door het bruisende centrum, waar het studentenleven altijd in volle gang is en waar de Martinitoren nog steeds in volle glorie te bewonderen is. Ook komt u bijvoorbeeld langs de fraaie Korenbeurs en het Goudkantoor, het Provinciehuis en het Prinsenhof. Tussendoor vertelt onze gids u allerlei bijzondere anekdotes over de geschiedenis van de stad.

12.00 - 13.30 Lunch

Even heerlijk pauzeren en genieten van een heerlijke lunch. Na de fietstocht is het goed toeven in een gezellig Gronings restaurant waar een tafel vol met lekkers op u staat wachten.

14.00 - 15.00 Rondvaart

Varend door de grachten en waterwegen van Groningen komt u oude pakhuizen en het scheepvaartmuseum tegen. Vanaf het water ziet de stad er toch anders uit. Langzaam varen we met de rondvaartboot weer richting de laatste stop van vandaag, het Groningen Museum.

15.00 - 16.30 Groninger Museum

Het beroemde gebouw van architect Alessandro Medini huisvest diverse collecties, Archeologische vondsten, portretschilderingen van vooraanstaande Groningse kunstenaars, prachtige zilveren voorwerpen en zelfs Aziatisch keramiek dat in de zeventiende eeuw naar de stad werd gebracht. Er zijn ook vele tekeningen en schilderijen te bewonderen, kortom, dit moderne museum is het waard te bezoeken tijdens uw uitstapje in Groningen.

Bovenvermelde tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietstocht
- Uitgebreide lunch
- Rondvaart
- Entree Groninger museum

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Deze boot kan niet overdekt worden. Indien u het wenst kunnen wij tegen een meerprijs een overdekte rondvaart voor u organiseren.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan