Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gouds Gouda

Details over dit uitje
Gouds Gouda

'Gouds Gouda' is een dagtocht met rondleiding, lunch, Kaas- en ambachtenmuseum en rondvaart, van Huisbrand Events. We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van Gouda zien. In Gouda is immers van alles te bekijken en te proeven; sfeervolle grachtjes, de welbekende kaasmarkt, stroopwafels, gezellige kroegjes, kaarsen makerijen, pijpen en de jaarlijkse kaarsjesavond, te veel om op te noemen!

10.00 - 10.30 Koffie en een stroopwafel

Iemand die geen stroopwafel wil?

10.30 - 12.30 Rondleiding Gouda

Ga mee met de tour en bekijk deze oud-Hollandse stad! Wij van Huisbrand Events weten wel waarom Gouda zo populair is… Deze stad beschikt over meer dan 300 monumenten, dus we hebben onze tijd wel nodig! Uw Holland Tour Guide laat u fraaie grachtenpanden zien, natuurlijk ontbreekt de St. Janskerk niet en ook kunnen we niet om het Stadhuis en de Kaaswaag heen. Maar ook neemt de profesionele gids u mee naar plekken die u op eigen gelegenheid nooit zou hebben ontdekt! Gaat u mee?

12.30 - 14.00 Lunch

Wandelen maakt hongerig! We zorgen er dan ook voor dat u in een goed restaurant van de lunchkan genieten en dat u weer volledig bijgetankt aan het volgende onderdeel kan beginnen.

14.00 - 14.45 Kaas en ambachtenmuseum

Ook ontbreekt een bezoek aan het voormalige oorlogsmonument niet, hier is het Goudse kaas- en ambachtenmuseum sinds 2006 gevestigd. Het gebouw stamt uit 1696 en is beter bekend als de waag van Gouda. Als bezoeker kunt u zien waar Gouda trots op is: zijn kaas!

15.00 - 16.00 Boottocht Gouda

U vertrekt met een mooie prive boot voor een tocht over de Goudse Grachten. Geniet u lekker met uw gezelschap van Gouda vanaf het water.

Na afloop gezellig borrelen of juist lekker dineren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Entree Kaas- en ambachtenmuseum *
- Rondvaart *
* vanaf april - oktober mogelijk

Prijs:

15 - 19 personen € 61,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen  € 58,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan