Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Gent (België)

Details over dit uitje
Middagje Gent (België)

Lekker uit in de mooiste stad van België? Huisbrand Events organiseert 'Middagje Gent' (België), met rondvaart, rondleiding en borrel, het gezelligste uitje in de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. Prima geschikt voor elk gezelschap, dat Gent op een unieke manier wilt beleven!

13.00 - 13.45 Rondvaart

Een unieke rondvaart door Gent begint met een kijkje vanaf het water bij de St-Baafskathedraal, het Belfort en de St-Niklaaskerk. Geniet van de gildehuizen van toenmalige ambachtslui als metsers, schippers, korenmeters, vishandelaren en vele andere. We varen langs kasteel het Gravensteen en 't Prinsenhof, waar Keizer Karel geboren is. Tevens ziet u de oude graanhaven, de voormalige herbergen van de meisjes van plezier en tal van andere leuke gebouwen in het centrum. Vanaf het water ontdekt u de prachtige architectonische pareltjes van de binnenstad.

13.45 - 15.45 Rondleiding

Onze professionele gids neemt uw gezelschap op sleeptouw voor een historische ontdekkingsreis door de straatjes en steegjes, waar de kinderhoofdjes sinds eeuwen onveranderd zijn blijven liggen en waar de geschiedenis op straat ligt. Geniet van de prachtige anekdotes over de historie van deze unieke Vlaamse stad.

15.45 - 16.30 Borrel in het Groot Vleeshuis

Het Groot Vleeshuis wordt tegenwoordig gebruikt als promotiecentrum voor Vlaamse streekproducten en is de ultieme locatie voor een afsluitende borrel. Het oude gebouw is het gezelligste decor voor een borreltje, een biertje of een wijntje. Het Vleeshuis ligt pal in het centrum, tussen de Korenmarkt en het Gravensteen en is makkelijk te bereiken na afloop van uw rondleiding. Proost!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Rondvaart
- Afsluitende borrel (2 drankjes uit Hollandse bar en borrelgarnituur)

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Indien het slecht weer is kan er een noodluifer over de boot geplaatst worden.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs een prive rondvaart te genieten.

Prijs:

10 - 14 personen € 37,50 p.p. excl. BTW
15 - >  personen € 35,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan