Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Geweldig Gent (België)

Details over dit uitje
Geweldig Gent (België)

'Geweldig Gent' is een dagtocht in België, van Huisbrand Events, met rondleiding, lunch en rondvaart. Neem er maar eens lekker de tijd voor! Want Gent is een bijzondere stad en ligt op een steenworp afstand van Nederland.

Gentenaren heten Stroppen en ze spreken Gents, een idioom dat heel anders is dan de andere Belgische dialecten. Gent wordt ook 'De Bloemenstad' genoemd, omdat het midden in een uitgestrekt gebied van bloemen- en plantenkwekerijen ligt. Je kunt de geur dus gewoon opsnuiven als je in Gent bent!

Wat gaan we doen?

10.30 - 11.00 Koffie en gebak

U begint met een goeie kop koffie met gebak. Of heeft u er liever een Gentse Mok of een kletskop bij?

11.00 - 13.00 Rondleiding Gent

Vervolgens gaan we door Gent wandelen met een ervaren gids. We lopen langs de Sint-Niklaaskerk, bewonderen het Belfort en bezoeken het Gravensteen. Die laatste is een imposante burcht die in de 12e eeuw is gebouwd. We bezichtigen de Dulle Griet, de Graslei en nemen een kijkje bij de Opera. Uw gids kan u alles vertellen over de oude stadsomwalling: het Rabot en de Peperbus.

13.00 - 14.15 Lunch

Na de rondleiding kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch. Laat jullie maar verwennen door de Gentse horeca.

14.15 - 15.00 Rondvaart Gent

Na de lunch komt de klapper van deze heerlijke dag. We gaan een rondvaart maken door cultuurhistorisch Gent. De tocht gaat langs de Graslei met de drie torens, langs verschillende 'leien' en onder bruggen door. We varen over de Schelde en de Brugse Vaart. Langzaam wordt het donker en floepen de lichtjes één voor één aan…

Na een dag als deze zou u zichzelf misschien een Gentse Strop kunnen noemen. Maar een dag als deze is zeer zeker geen strop!

Inclusief:

- Koffie en gebak
- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Lunch
- Rondvaart
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het dagarrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer kan de boot met een noodluifel overkapt worden.

Indien u het wenst kunt u tegen een meerprijs een prive vaart boeken.

Prijs:

10 - 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan