088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get the Picture Winter Brunch

Tijdens de kerstdagen iets gezelligs doen met vrienden, familie of collega’s? Of willen jullie op een gure herfstdag even fris in ’t hoofd worden en de stress ontsnappen? De Get The Picture Winter Brunch Game is hèt groepsuitje of bedrijfsuitje waar je echt van opknapt. Het is elke grote stad in Nederland of België te boeken en wordt standaard georganiseerd met drie bezoekjes aan verschillend restaurants. Deze uitdagende fotocompetitie krijgt zo ook een hele culinaire dimensie. 

De ‘Get The Picture’ fotocompetitie – de stadsleven op beeld in kaart brengen

Het gaat er echt om binnen de gestelde tijd op verschillende locaties prachtige foto’s te maken. Ook de kwaliteit van de foto’s is van belang! Jullie gaan in teams of koppels op pad met een stadskaart en een opdrachtenboekje (wij raden overigens ook een warme muts aan). Elk team zoekt via de kaart de beste route door de stad en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de door jullie uitgekozen stad te bieden heeft. Al wandelend komen jullie langzamerhand weer bij het volgende eetadres. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd via de app op uw telefoon en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Teambuilding van Huisbrand Events
Actief ontspannen is bij Huisbrand Events een werkwoord! Bijna al onze arrangementen zijn georganiseerd rondom het begrip teambuilding. Een beetje competitie maakt elke dagje uit in de door jullie gekozen stad namelijk gewoon veel spannender maar ook gezelliger. Geniet van Get The Picture en ontdek de door jullie uitgekozen stad in Nederland of België. 

Programma-indicatie:

13.00 – 13.45 Voorgerecht

13.45 – 14.45 Get The Picture deel 1

14.45 – 15.45 Hoofdgerecht

15.45 – 16.45 Get The Picture deel 2

16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Heerlijke 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
– Prachtige prijs voor het winnende team
– Vakkundige begeleiding
– Filmbestanden worden na afloop digitaal toegestuurd
– Teambuilding gegarandeerd
– Bedrijfsuitje of groepsuitje met speciale winterkorting!
– Deze winter In elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Prijs:

10 – 14 personen 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen 47,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee in elk restaurant dat jullie bezoeken. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan