Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch

Details over dit uitje
Get the Picture Winter Brunch

Tijdens de kerstdagen iets gezelligs doen met vrienden, familie of collega’s? Of willen jullie op een gure herfstdag even fris in ’t hoofd worden en de stress ontsnappen? De Get The Picture Winter Brunch Game is hèt groepsuitje of bedrijfsuitje waar je echt van opknapt. Het is elke grote stad in Nederland of België te boeken en wordt standaard georganiseerd met drie bezoekjes aan verschillend restaurants. Deze uitdagende fotocompetitie krijgt zo ook een hele culinaire dimensie. 

De ‘Get The Picture’ fotocompetitie – de stadsleven op beeld in kaart brengen

Het gaat er echt om binnen de gestelde tijd op verschillende locaties prachtige foto’s te maken. Ook de kwaliteit van de foto’s is van belang! Jullie gaan in teams of koppels op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje (wij raden overigens ook een warme muts aan). Elk team zoekt via de kaart de beste route door de stad en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de door jullie uitgekozen stad te bieden heeft. Al wandelend komen jullie langzamerhand weer bij het volgende eetadres.

Teambuilding van Huisbrand Events
Actief ontspannen is bij Huisbrand Events een werkwoord! Bijna al onze arrangementen zijn georganiseerd rondom het begrip teambuilding. Een beetje competitie maakt elke dagje uit in de door jullie gekozen stad namelijk gewoon veel spannender maar ook gezelliger. Geniet van Get The Picture en ontdek de door jullie uitgekozen stad in Nederland of België. 

Programma-indicatie:

13.00 – 13.45 Voorgerecht

13.45 – 14.45 Get The Picture deel 1

14.45 – 15.45 Hoofdgerecht

15.45 – 16.45 Get The Picture deel 2

16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Heerlijke 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
– Prachtige prijs voor het winnende team
– Vakkundige begeleiding
– Een professionele camera voor elk team
– Filmbestanden worden na afloop digitaal toegestuurd
– Teambuilding gegarandeerd
– Bedrijfsuitje of groepsuitje met speciale winterkorting!
– Deze winter In elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Prijs:

10 – 14 personen 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen 47,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee in elk restaurant dat jullie bezoeken. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan