Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Scheveningen

Details over dit uitje
Get The Picture Scheveningen

Welkom in Scheveningen, waar u met Get The Picture van Huisbrand Events gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling - fotospeurtocht. Het is de bedoeling dat u (met begeleider) een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

 

Het is een unieke fotowedstrijd in de mooiste badplaats van Nederland! En niet alleen dat, het is ook het perfecte uitje voor teambuilding met vrienden of familie! Get The Picture Scheveningen van Huisbrand Events zorgt voor prachtige ontdekkingen, fraaie kiekjes van alle bezienswaardigheden en een gezellige belevenis aan zee en strand voor iedereen!

 

U komt bijeen op een gezellige locatie en uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een fotocamera en een opdrachtenboekje inclusief een routekaart. Daarna gaat u niet alleen richting het Kurhaus, maar komt u allerlei andere monumenten van de stad tegen.

 

Vergeet de tijd niet, want u moet op tijd uw foto´s inleveren zodat we kunnen bepalen wie de Get The Picture hoofdprijs heeft binnen gesleept! Alle foto´s krijgt u op CD mee naar huis, een leuke herinnering aan een mooie fotopuzzeltocht door Scheveningen!

Inclusief:

- Leuke prijs voor het winnende team

- Enthousiaste begeleiding

- Een camera voor elk team

- CD met alle foto's

- Teambuilding

- 1 drankje

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

 

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan