Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner Scheveningen

Details over dit uitje
Get The Picture Dinner Scheveningen

Het 'Get The Picture Dinner' in Scheveningen, dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, met Huisbrand Events. Wandelen met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.

Geniet van de beste restaurants in Scheveningen en maak ondertussen ook nog de mooiste kiekjes van de stad. Reserveer het Get The Picture Dinner van Huisbrand Events en beleef een unieke fotowedstrijd in de bekendste badplaats van Nederland! Tijdens de Get The Picture combineert u een heerlijk diner met leuke fotomomentjes van bijzondere bezienswaardigheden!

Wij heten u hartelijk welkom in het eerste toprestaurant waar u eerst geniet van een overheerlijk voorgerecht. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams waarna elk team op stap gaat met een fotocamera en een opdrachtenboekje. U loopt de route naar twee andere restaurants voor weer nieuwe tongstrelende gerechten en tijdens uw wandeling maakt u fraaie foto´s van bekende monumenten.

In het laatste restaurant wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het beste foto-team!

Scheveningen is meer dan het Kurhaus, u zult het wel merken! Onze foto-opdrachten zijn speciaal geselecteerd zodat u de stad echt goed leert kennen. En vergeet ook niet ongelooflijk te smullen van al die culinaire verrassingen! Eet smakelijk en veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht

19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1

20.00 - 21.00 Hoofdgerecht

21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2

22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze

- Enthousiaste begeleiding

- Een digitale camera voor elk team

- Teambuilding

- Prijsuitreiking

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Prijs:

10 - 14 personen € 59,50NU € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50NU € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - >  personen € 53,50NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan