Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Genieten in het Gooi

Details over dit uitje
Genieten in het Gooi

U hoeft geen BN-er te zijn om te 'Genieten in het Gooi'! Huisbrand Events regelt voor u een verrassend en cultureel dagje uit, met een bezoek aan het Singer Museum, een echte Gooise fietstocht in Laren (mag met Uggs en permanentje), een overheerlijke lunch en een rondvaart bij de Naarden Vesting. U gaat genieten van het schitterende Gooise landschap!

10.30 - 11.00 uur Koffie en Gebak

We beginnen deze dag uiteraard met koffie en gebak!

11.00 - 12.30 Singer Laren

om daarna een bezoek te brengen aan hèt museum van Laren.
De Singer-collectie is de verzameling kunstwerken die het echtpaar William en Anna Singer bijeen bracht. Zij verwierven werken van Franse schilders uit de omgeving van de School van Barbizon, van Amerikaanse kunstenaarsvrienden en traditioneel, impressionistisch werkende Gooise kunstenaars. Het Singer Museum is een lust voor het oog en omdat u toch in de buurt bent, willen we u dit niet ontnemen.

12.30 - 14.00 Lunch

U heeft vast inmiddels weer honger gekregen. Daarom gaan we weer naar een restaurant in Laren waar u kunt genieten van een heerlijke lunch.

14.00 - 16.00 Fietstocht door het Gooi

Daarna stappen we op de fiets om de mooiste plekjes van het Gooi op te zoeken. Uw gids vertelt u de mooiste verhalen over dit welvarende gebied.

16.00 - 17.00 Vestingvaart

Aangekomen in de vesting stapt u in onze rondvaartboot* en geniet u van de Naarden Vesting. Na de rondvaart stappen we voor het laatste stukje op de fiets om weer terug te keren naar ons beginpunt.

17.00 - 17.30 Op de fiets terug naar Laren

Na de vestingvaart komt het eind van de dag in zicht. U fietst weer terug naar het beginpunt in Laren.

Veel plezier!

* Het rondvaart seizoen is van begin april t/m eind oktober.

Inclusief:

- Koffie en Gebak
- Entree Singer museum
- Lunch
- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Fietstocht
- Rondvaart Naarden Vesting

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer kan de boot via een luifel overdekt worden.

Prijs:

10 - 19 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 72,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan