088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Floating & Walking Dinner

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Floating & Walking Dinner

Op stap met collega’s, vrienden of familie? Reserveer dit gezellige Floating & Walking Dinner van Huisbrand Events en combineer de leukste activiteiten;  eten in een goed restaurant, een stukje varen, en weer een stukje eten in een ander  restaurant in de door u gekozen stad. In verschillende steden in Nederland en België te boeken en bij uitstek geschikt om uw bedrijfsuitje of groepsuitje extra gezellig te maken.

Onze gids komt jullie halen in het restaurant waar jullie het voorgerecht hebben genuttigd; tijdens de rondleiding naar het tweede restaurant vertelt hij of zij allerlei leuke wetenswaardigheden over de stad en zijn historie! Als jullie zijn uitgegeten, ligt de boot voor de deur klaar! Onze schipper is natuurlijk de BOB (Bewust Onbeschonken Bootbestuurder) en brengt u langs de mooiste plekken van de door u uitgekozen stad!

Onze schipper brengt u weer veilig naar de aanlegsteiger en u gaat na een heerlijk dessert weer voldaan naar huis.

Tijdens het ‘Floating & walking Dinner’ kunt u kiezen uit een grote variëteit verse voor- en hoofdgerechten, afkomstig uit de hele wereld.

Programma:

18.00 – 19.00 Voorgerecht in het eerste restaurant
19.00 – 20.00 Rondleiding door onze gids
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht in het tweede restaurant
21.00 – 22.00 Rondvaart op de boot
22.00 – 22.30 Nagerecht in het derde restaurant

Inclusief:

– Uitgebreid diner in 3 restaurants naar keuze
– Boothuur en schipper
– Professionele begeleiding
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 73,50 p.p. excl. BTW
30 –  >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan