Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flirt Workshop

Details over dit uitje
Flirt Workshop

Verrassend, sexy en creatief, de flirt workshop van Huisbrand Events maakt van jullie feestje of groepsuitje een onthullende belevenis. Jullie leren niet alleen de andere sexe op meesterlijke manier te bespelen, jullie leren ook iets over jullie zelf. Wat houdt je tegen tijdens het contact maken? Is te lang nadenken over een openingszin eigenlijk niet funest?
Na het voltooien van deze interactieve workshop weet je precies wat je moet zeggen en hoe jij je moet presenteren wanneer je iemand wilt versieren. Zinloze uitdrukkingen en slechte openingszinnen zijn absoluut verleden tijd!

De vorm van de workshop wordt volledig afgestemd op de gelegenheid. Of het nu gaat om een groepsuitje, een bedrijfsfeest of een vriendenuitje, met deze grappige en leerzame workshop zal je tijdens het stappen zeker aan de man of vrouw komen!

Tijdens de Flirtworkshop ontdek je dat flirten meer is dan alleen een glimlach en het hebben van een leuke openingszin. Je leert door middel van leuke interactieve groepsoefeningen dat flirten een kwestie is van timing, souplesse en techniek! Reserveer een leuk dagje uit om je grote liefde met souplesse te versieren!

Inclusief:

- Professionele Flirt Expert
- Locatie stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan