Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Lunch Arnhem

Details over dit uitje
Flikken Lunch Arnhem

Bij Huisbrand Events combineer je gewoon het spannendste groepsuitje met een voortreffelijke 3-gangen lunch. De Flikken Lunch speel je in diverse teams en elk team gaat op zoek naar aanwijzingen om een lugubere moordzaak op te lossen. Het doel van deze city game is om het moordwapen te vinden en de moordenaar te ontmaskeren. Tussen de avonturen door gaan jullie heerlijk lunchen in drie verschillende restaurants.

U wordt vanmiddag verwacht in een gezellig restaurant waar we beginnen met een heerlijk voorgerecht. Daarna wordt jullie groep opgedeeld in verschillende onderzoeksteams. Met het dossier op zak gaan jullie op pad door het centrum van de door jullie gekozen stad om deze moordzaak tot een goed einde te brengen.

Op gezette tijden komen jullie bij elkaar voor weer een ander lunchgerecht in een ander restaurant. Het uitwisselen van aanwijzingen is niet verboden, maar vermindert je kansen op de uiteindelijke eindoverwinning aanzienlijk. In het laatste restaurant wordt vastgesteld welk team de moord tot in de details heeft weten op te lossen en wie met de hoofdprijs afreist naar huis!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Flikken deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- Uitgebreid 3-gangen lunch in verschillende restaurants

- Mooie prijs voor het beste 'flikkenteam'
- Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan