Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fashion Jewellery Workshop

Details over dit uitje
Fashion Jewellery Workshop

De Fashion Jewellery Workshop van Huisbrand Events is het alternatief voor iedereen die zelf zijn eigen sieraden wilt leren maken. Even gezellig met je vriendinnen op stap in één van de grote steden in Nederland en België? Reserveer dit gezellige en creatieve groepsuitje en maak je eigen armbanden, oorbellen, broches en nog veel meer!

Dit is het ideale uitje om met vriendinnen of collega's een middagje creatief bezig te zijn. Uiteraard hoeft u niet alleen maar serieus aan het werk. We geven u tussendoor voldoende gelegenheid om weer eens flink bij te kletsen.

Allereerst mag u in het assortiment struinen naar uw favoriete kralen en kleuren. Onder vakkundige begeleiding gaan jullie vervolgens lekker creatief aan de slag.  Met behulp van onze tips zullen de mooiste sieraden op tafel verschijnen. Dit unieke sieraad is natuurlijk een fantastisch aandenken aan deze leuke workshop!

Inclusief:

- Materiaal
- Professionele begeleiding
- Groepsfoto als aandenken
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan