Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette diner met butler

Details over dit uitje
Etiquette diner met butler

Wilt u weer eens leren hoe het echt moet? Tijdens dit Etiquette diner met butler van Huisbrand Events leert u zich weer eens te gedragen. Hoewel u misschien nooit een staatsbanket zult deelnemen is het toch altijd handig om te weten aan welke kant het bestek hoort te liggen, wanneer u mag beginnen met eten en hoe u uw excuses aanbiedt als u van tafel gaat.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en nog leuk ook!

In combinatie met een drie-gangen-diner wordt dit bedrijfsuitje of groepsuitje gepresenteerd en bijgestaan door een heuse butler in een echt jacquet en witte handschoenen of in een livrei. Deze man heeft voor vele indrukwekkende mensen gewerkt. Wat dacht u van H.K.H. Prinses Margriet of meneer McCain in hoogsteigen persoon?

Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat het Etiquette-diner niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellig bedrijfsfeest of familie-uitje, of met vrienden of collega's.

U wordt op locatie op een gepaste wijze door de butler ontvangen. Tijdens het arrangement worden onder andere kennismaken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid behandeld.

Ook wordt u zelf aan het werk gezet en getest op uw etiquette-vaardigheden! Dit in combinatie met de verhalen van toppers en floppers uit het leven van de butler, zorgt voor een zeer geslaagd uitje!

Na afloop van het diner bent u niet alleen een perfecte tafelgast, maar ontvangt u ook een uniek etiquette-certificaat!

Inclusief

- Ervaren butler
- Locatiehuur
- Uitgebreid 3-gangen diner
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs

10 - 14 personen  € 62,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 personen  € 60,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 58,50 p.p. excl. BTW
30  - >  personen € 56,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan