Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Diner Enschede

Details over dit uitje
Escape City Diner Enschede

‘s-Avonds nog even een thriller beleven samen met vrienden of collega’s in een gezellige stad in Nederland of België? Beleef het spannendste en gezelligste groepsuitje tijdens de Escape City Diner van Huisbrand Events! Dr. Crypto, het meest intelligente criminele monster van de stad, heeft een aantal gijzelaars verborgen op diverse plaatsen in het centrum. Aan jullie om de gegijzelden aan de hand van sporen en aanwijzingen op de tablet te bevrijden! Spanning én gezelligheid tegelijkertijd, want we laten jullie ondertussen heerlijk dineren in de lekkerste restaurants van de stad!

 

Escape City is van A tot Z een teambuilding groepsuitje. Door samen te werken moeten jullie binnen de gestelde tijd alle gijzelaars uit de vuige klauwen van Dr. Crypto zien te bevrijden. Met behulp van een tablet kan je de route bepalen en ontvang je tips om jullie team op het goede spoor te zetten. De klok tikt….de avond valt. De schaarse straatverlichting maakt jullie zoektocht extra spannend. Van de politie hebben jullie een zak met geld meegekregen om als alles tegenzit, de gijzelaars alsnog vrij te kopen.

Na het voorgerecht worden jullie ontvangen door onze enthousiaste begeleider die alle spelregels en het doel van deze City Game haarfijn uit gaat leggen. De zoektocht gaat beginnen! Elke straathoek brengt jullie dichterbij de gijzelaars en bij het volgende restaurant! Tijdens het dessert wordt het winnende team in het zonnetje gezet met de felbegeerde hoofdprijs.

Programma-indicatie:

18.00 -19.00 Voorgerecht
19.00 -20.00 Escape City Tablet Game deel 1
20.00 -21.00 Hoofdgerecht
21.00 -22.00 Escape City Tablet Game deel 2
22.00 -22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:

– Tablets
– Enthousiaste begeleiding
– Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
– Een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 – 19 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
20 –  > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan