Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Winter Brunch Game

Details over dit uitje
Empire City Winter Brunch Game

Willen jullie deze winter of tijdens de kerstdagen wat leuks doen samen met vrienden, familie of collega’s? Zet je groepsuitje of bedrijfsuitje ‘in de wintertooi’ tijdens de Empire City Winter Brunch Game van Huisbrand Events. Onze City Games zijn in elke grote stad in Nederland en België te boeken en zijn de ideale aanjagers voor een feestelijk groepsuitje of bedrijfsuitje met teambuildingaspiraties. Bovendien kan je tijdens het spel heerlijk gaan eten in maar liefst drie verschillende restaurants. Een afwisselend uitje met een beetje spanning en culinaire hoogstandjes!


Hoe wordt de Empire City Winter Brunch game gespeeld?

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. De teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee tijdens het avontuur. Op de tablets zien jullie een plattegrond van de door jullie uitgekozen stad, de locatie van jullie team en die van de concurrentie en de gebouwen die jullie moeten zien te omsingelen. Door gebouwen “in te sluiten” komen deze in jullie portefeuille. Maar let op: als de tegenstander jullie insluit stelen ze geld van jullie rekening. Kortom, spanning en spektakel en een groepsuitje waarbij je een beetje teambuilding goed kan gebruiken.


Lekker eten tijdens het spel
Uiteraard zorgen wij ervoor dat jullie niet hongerig naar huis gaan. Tijdens het spel schuif je namelijk aan in drie verschillende restaurants voor weer een ander voortreffelijk gerecht. Stamppot, erwtensoep of gewoon de Franse keuken, gewoon lekkere winterkost! In het laatste restaurant van deze middag overhandigen we aan het beste team de hoofdprijs. Veel plezier!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Uitgebreid 3-gangen brunch in drie restaurants naar keuze
– GPS Tablets
– Teambuilding
– Prachtige prijs voor het beste team
– Speciale winterkorting!
– Deze winter in elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Jullie kunnen kiezen uit de Empire City Winter Brunch Game of ons spannende misdaadspel genaamd; de Crime City Winter Brunch Game. Net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenmiddag uiteraard!

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee in elk restaurant dat jullie bezoeken. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan