088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Winter Brunch Game

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Empire City Winter Brunch Game

Willen jullie deze winter of tijdens de kerstdagen wat leuks doen samen met vrienden, familie of collega’s? Zet je groepsuitje of bedrijfsuitje ‘in de wintertooi’ tijdens de Empire City Winter Brunch Game van Huisbrand Events. Onze City Games zijn in elke grote stad in Nederland en België te boeken en zijn de ideale aanjagers voor een feestelijk groepsuitje of bedrijfsuitje met teambuildingaspiraties. Bovendien kan je tijdens het spel heerlijk gaan eten in maar liefst drie verschillende restaurants. Een afwisselend uitje met een beetje spanning en culinaire hoogstandjes!


Hoe wordt de Empire City Winter Brunch game gespeeld?

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. De teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee tijdens het avontuur. Op de tablets zien jullie een plattegrond van de door jullie uitgekozen stad, de locatie van jullie team en die van de concurrentie en de gebouwen die jullie moeten zien te omsingelen. Door gebouwen “in te sluiten” komen deze in jullie portefeuille. Maar let op: als de tegenstander jullie insluit stelen ze geld van jullie rekening. Kortom, spanning en spektakel en een groepsuitje waarbij je een beetje teambuilding goed kan gebruiken.


Lekker eten tijdens het spel
Uiteraard zorgen wij ervoor dat jullie niet hongerig naar huis gaan. Tijdens het spel schuif je namelijk aan in drie verschillende restaurants voor weer een ander voortreffelijk gerecht. Stamppot, erwtensoep of gewoon de Franse keuken, gewoon lekkere winterkost! In het laatste restaurant van deze middag overhandigen we aan het beste team de hoofdprijs. Veel plezier!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Uitgebreid 3-gangen brunch in drie restaurants naar keuze
– GPS Tablets
– Teambuilding
– Prachtige prijs voor het beste team
– Speciale winterkorting!
– Deze winter in elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Jullie kunnen kiezen uit de Empire City Winter Brunch Game of ons spannende misdaadspel genaamd; de Crime City Winter Brunch Game. Net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenmiddag uiteraard!

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee in elk restaurant dat jullie bezoeken. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan