Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet game in Hilversum

Details over dit uitje
Empire City Tablet game in Hilversum

Maak kennis met dit super leuke tabletspel, dat Europa razendsnel verovert. Heeft u eens zin in een ander spelprogramma in de stad? Deze virtuele game is hypermodern, waarbij uiteraard teambuilding en gezelligheid voorop staat.

Hoe werkt het spel? Jullie zijn de managers van een groot vastgoedkantoor in Hilversum met één duidelijke opdracht: zorgen dat jullie zoveel mogelijk panden in de portefeuille krijgen. Is uw team sneller en slimmer dan de concurrentie, dan zal jullie bankrekening snel groeien. Bent u de Donald Trump van Hilversum?

U en uw teamleden krijgen portofoons en GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond, waarop jullie team, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen te omsingelen komen deze in uw portefeuille, maar let op! De tegenstander kan jullie ook insluiten en dan stelen ze geld van de rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Tijdens het spelprogramma kunt u ook de balans op de bankrekening van de concurrentie zien, waardoor u precies weet wanneer uw team harder aan de bak moet. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over Hilversum wordt getest, we hebben er namelijk een paar vragen in verwerkt, zodat u niet zonder kennis de stad verlaat. We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding

– GPS Tablets

– Leuke prijs voor het beste team

– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen € 27,50 p.p. excl. BTW

20 – 29 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 23,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan