Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – Kroegentocht

Details over dit uitje
Diner – Kroegentocht

In bijna elke grote stad van Nederland of België boekt u dit arrangement. Wilt u echt genieten van het beste dat de door u gekozen stad te bieden heeft? Het Diner – Kroegentocht arrangement van Huisbrand Events maakt van uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest iets speciaals. Wij hebben de beste kroegen in uw stad uitgezocht, voor een feestelijke kroegentocht en een voortreffelijk diner.

18.00 – 20.00 Diner

Geniet van een diner met een heerlijk stukje vlees of een, speciaal voor deze avond geprepareerde, vegetarische verrassing, voordat u vervolgd met derondleiding en kroegentocht. U kunt uiteraard ook uit een van de andere restaurants kiezen waar wij mee samenwerken. 

20.00 – 23.00 Kroegentocht

De leukste kroegen liggen aan uw voeten. Meer informatie over dit of dat biertje? Vraag het de kroegbaas! Hij weet hier vast iets over te vertellen. De gids weet altijd weer de weg terug (wel zo handig). Om Oeteldonk van dichtbij te beleven heb je aan dit arrangement echt voldoende!

Inclusief:

– Diner
– Professionele begeleiding
– 4 drankjes uit de Hollandse bar tijdens de rondleiding per persoon
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan