Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour

Details over dit uitje
Diner – City Tour

Een gezellige oude binnenstad in Nederland of België ontdekken is zowel culinair als cultureel het beste beentje voor zetten. Tenminste, bij Huisbrand Events proberen we u net dat beetje extra te laten beleven. Tijdens het Diner - City Tour arrangement van Huisbrand Events hebben wij het zware werk al voor u gedaan. U hoeft zich alleen nog maar met familie, vrienden of collega's in te schrijven voor een oergezellig  evenement in de door u gekozen stad.

18.30 - 21.00 Diner

U begint met een overheerlijk diner aan tafel van een gezellig restaurant in de binnenstad. Op het menu staan lokale delicatessen en de ober heeft een opperbest, maar hoe kan het ook anders, gemoedelijk humeur. Na dit smullende onderonsje maakt u zich klaar voor een interessante stadswandeling door de gezellige binnenstad.

21.00 - 23.00 City Tour

Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de markantste plekken van het oude en pittoreske centrum van de stad van uw keuze. U krijgt allerlei fraaie anekdotes te horen over de meest speciale en Middeleeuwse monumenten, de fraai verlichte straatjes en steegjes. U loopt langzaam door het aangenaam verlichte centrum en staat zo nu en dan even stil tijdens de flamboyante presentatie van onze stadsgids.

Inclusief:

- 3-gangen diner
- Professionele begeleiding
- Pauzemoment in een leuk kroegje
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan