Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Royaal Zuid-Holland stedentrip

Details over dit uitje
Royaal Zuid-Holland stedentrip

U stapt in de luxe touringcar, waar de gids van Huisbrand Events u welkom heet. De bus én de gids blijven de hele Royaal Zuid-Holland trip bij u.

We starten de motoren en rijden richting Delft, waar we u laten uitstappen bij een fabriek van origineel Delfts Blauw aardewerk.

09.30 - 11.30 Bezoek Delft en Porseleinfabriek

Op naar deze oude stad met veel historische verhalen. Natuurlijk bezoeken we ook de porceleinfabriek, waar prachtige antieke Delfts Blauwe porseleinen serviesstukken ten toon worden gesteld. Hierna krijgt u een interessante demonstratie van het beschilderen van het Delfts Blauwe aardewerk (vakmanschap ten top!) en wandelen we onder deskundige begeleiding door de fabriek, waar u een prachtige indruk krijgt van de fabricageproces van dit wereldberoemde aardewerk.

12.00 - 13.30 Lunch in de Euromast

Vanuit Delft brengt uw touringcar u naar de Euromast in Rotterdam, waar we met elkaar een TOPlunch zullen nuttigen. TOPlunch? Jazeker! We lunchen op niveau, 100 meter boven de grond! Tijdens de lunch krijgt u alvast een prachtige indruk van de stad Rotterdam, na de lunch gaan we de stad van dichtbij bekijken.

13.30 - 14.30 Tour Rotterdam

Zoals gezegd, dalen we na de lunch weer af tot 'normaal' niveau en gaan we de stad Rotterdam bekijken. Uiteraard bezoeken we de haven, tot voor kort de grootste ter wereld! Maar ook op architectonisch gebied heeft de stad veel te bieden; Rotterdam is immers dé architectuurstad van Nederland. Al vóór de Tweede Wereldoorlog was de stad voorloper op dit gebied; bekijk De Van Nelle Fabriek en Huis Sonneveld maar es. Uiteraard is tijdens de oorlog heel erg veel verwoest in de binnenstad, maar deze 2 architectuur iconen staan nog overeind! Na de oorlog is Rotterdam weer opgebouwd en ook in die periode (tot op de dag van vandaag!) heeft Rotterdam een bijzondere band met opvallende architectuur gehad. Bekijk gedurfde projecten als het Groothandelsgebouw, de Kubuswoningen, de Kunsthal, het Luxor Theater en de Erasmusbrug.

15.00 - 16.30 Bezoek Madurodam

Bij het passeren van Scheveningen, een van Nederlands mooiste badplaatsen met het Kurhaus en de Pier, krijgt u een goede indruk van onze Noordzeekust. In Scheveningen ligt tevens het park Madurodam, waar kenmerkende gebouwen en buurten van Nederland tot in detail zijn nagebouwd, zij het 25 keer kleiner dan het origineel. Oude Amsterdamse grachtjes, luchthaven Schiphol (inclusief taxiënde vliegtuigen), maar ook highlights van de plaatsen waar we vandaag zijn geweest, kunt u hier rustig nogmaals bekijken.

16.30 - 18.00 Bustour Den Haag en Scheveningen

Na Rotterdam bekeken te hebben, kunnen we natuurlijk niet om Den Haag heen; de stad waar onze vorst en het parlement zetelen. Hiervandaan wordt ons land bestuurd! We nemen u mee langs  de mooie binnenstad waar u tevens tal van prachtige panden zult zien die geheel volgens de Art Nouveau stijl zijn ontworpen en gebouwd. Uiteraard nemen we u ook mee naar het Binnenhof en het Buitenhof, waar u misschien wel een parlementaire beroemdheid tegenkomt! Ook bekijken we het imposante Vredespaleis, waar het Internationale Gerechtshof zetelt.

18.00 - 18.30 Transfer

De touringcar brengt jullie weer netjes terug naar het beginpunt.

Tot slot bieden we u de gelegenheid om de dag af te ronden met een gezamenlijk diner in een door Huisbrand Events geselecteerd restaurant. Vraag ons naar alle mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Transfer vanuit de Randstad (andere startpunten tegen meerprijs in overleg mogelijk)
- Bezoek porceleinfabriek
- Bezoek Euromast
- Lunch
- Bezoek Madurodam
- Te boeken op iedere dag en tijdstip
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

20 - 29 personen € 97,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 82,50 p.p. excl. BTW
40 - 49 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
50 -  >  personen € 69,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan