Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Delft op z’n Best

Details over dit uitje
Delft op z’n Best

Een lekker dagje Delft!

Ook als u geen studentikoze techneut bent, valt er in Delft heel wat te beleven. Doe mee met ‘Delft Op Z’n Best’, een excursie met rondleiding, lunch, Porceleyne Fles en rondvaart, van Huisbrand Events.

10.00 – 10.30 Koffie en Gebak

Natuurlijk beginnen we deze ochtend met een vers kopje koffie en lekker gebak om al een beetje in de stemming te komen! Daarna gaan we op weg met een enthousiaste gids om Delft beter te onderzoeken.

10.30 – 12.30 Rondleiding

Uw rondleiding door de binnenstad van Delft brengt u langs alle belangrijke historische plekken. Onze gids vertelt u niet alleen hoe dat ook alweer ging met de moordaanslag op Willem van Oranje, maar heeft een schat aan kennis omtrent alle prachtige architectuur, pleinen en grachten. Stel eens een moeilijke vraag, u zult verrast zijn!

12.30 – 14.00 Lunch

Na deze culturele rondleiding door het centrum gaat u overheerlijk lunchen in een gezellig restaurant!

14.00 – 17.00 Rondvaart en bezoek aan de Porcelyne fles

Zo, matrozen, uitgegeten? Stap aan boord van de rondvaartboot en bekijk de prachtige grachten van Delft. Weer aan wal gekomen lopen we gelijk door naar de Koninklijke Porceleyne Fles / Royal Delft. Het is de enig overgebleven aardewerkfabriek van Delft. Gelukkig bestaat het nog en kunt u gaan kijken hoe ze die blauwe bordjes eigenlijk maken, en welk bordje u uit de uitgebreide shop mee naar huis wilt nemen! Bent u helemaal dol op aardewerk en Delft’s blauw in het bijzonder? Dan is het laatste gedeelte van deze dag zeker de moeite waard.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

– Professionele gids, met jarenlange ervaring
– Ontvangst met koffie en gebak
– Luxe broodjes lunch
– Entree Porceleyne Fles
– Rondvaart
– Te boeken op iedere dag en tijdstip!
– De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Bij lekker weer is het mogelijk om de boot gedeeltelijk te openen.

De rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober.

Prijs:

10 – 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
20 – >  personen € 55,00 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan