8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 39 reviews
088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dagtrip Delft – Den Haag – Binnenhof – Madurodam

Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Dagtrip Delft – Den Haag – Binnenhof – Madurodam

De Huisbrand Events gids brengt u in de Dagtrip Delft – Den Haag – Binnenhof – Madurodam per touringcar eerst naar Delft, waar we een Delftse porseleinfabriek bezoeken.

10.30 – 12.30 Bezoek Porseleinfabriek

U krijgt door het bedrijfsmuseum een rondleiding, waar een aantal bijzondere antieke stukken uit de privé-collectie tentoon wordt gesteld. Aansluitend krijgt u een demonstratie van de speciale techniek waarmee Delfts Blauw porselein beschilderd wordt. Vervolgens laten we u de fabriek zien, waar u stap voor stap het productieproces van Delfts Blauw aardewerk kunt volgen. Uiteraard kunt in de showroom, waar we de rondleiding beëindigen, prachtig Delfts blauw aardewerk uitkiezen en aanschaffen.

13.00 – 14.00 Lunch

Vervolgens reizen we met bus en gids af naar Den Haag, waar we een uitgebreide lunch zullen gebruiken.

14.00 – 15.00 Tour Den Haag / Binnenhof

Na de lunch nodigen we u uit voor een korte citytour door Hofstad Den Haag. We komen langs de Lange Vijverberg, het Oude stadhuis aan de Groenmarkt en wandelen over het Binnen- en Buitenhof. We zien de Gevangenpoort en nog veel meer. De deskundige gids van Huisbrand Events vertelt u over het ontstaan van ‘s-Gravenhage en haar bewoners. Ontdek de geschiedenis van deze prachtige stad!

15.15 – 18.00 Bezoek Madurodam / Scheveningen

Na deze city trip stappen we weer met zijn allen in de bus en gaan we richting Scheveningen. Hier wordt vrijwel geheel Nederland weergegeven, op een schaal van 1:25. bekende gebouwen als het Paleis op de Dam, Het Binnenhof (ziet u zichzelf lopen?), de Domtoren, de Euromast en noem maar op is hier tot op het detail nagemaakt! Inclusief auto’s, inwoners, vliegtuigen (Schiphol), schepen en treinen.

Via Scheveningen, de oude vissersplaats, badplaats aan de Noordzee en stad van de Pier en het Kurhaus, reizen we terug naar opstapplaats Amsterdam. Maar voordat we terug zijn op ons vertrekpunt, kunnen we (als u hier prijs op stelt en tegen geringe meerprijs) gezamenlijk dineren in een leuk restaurant in Den Haag of Scheveningen. Op deze manier wordt deze bijzondere dag ook op een bijzondere manier afgesloten!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

– Professionele gids, met jarenlange ervaring
– Transfer vanuit de Randstad (andere startpunten tegen meerprijs in overleg mogelijk)
– Bezoek Porceleinfabriek
– Lunch
– Bezoek Madurodam
– Te boeken op iedere dag en tijdstip!
– De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

20 – 29 personen € 88,50 p.p. excl. BTW
30 – 39 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
40 – >  personen € 72,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan