Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen de Meisjes

Details over dit uitje
De Jongens tegen de Meisjes

De Jongens tegen de Meisjes is het ultieme vrijgezellenuitje of bedrijfsfeestje in Nederland en België voor dames en heren, jongens en meisjes die nu wel eens echt willen weten wat hun sexe beter kan of juist kan laten om überhaupt bij de andere sexe in de smaak te vallen. Multi-tasken een mythe? Denken mannen nou echt zoveel aan sex of hoe zit dat?

Net als het gelijknamige tv-programma wordt de strijd gespeeld onder leiding van een toffe presentator of goedlachse presentatrice. Natuurlijk zijn ze neutraal en zorgen ze voor de nodige hilariteit en beschikken ze over de laatste statistische gegevens over de gedragstrekjes van mannen en vrouwen. Waar letten de vrouwen op als ze een eerste date hebben? Dat soort vragen dus!

Het beste team is in staat het andere geslacht het best in te schatten, het gaat hier dus om prestige en een zekere suprematie! Wie is nu eigenlijk echt dat sterke geslacht? Dit alles en nog veel meer komen jullie te weten bij deze heerlijke spelshow van Huisbrand Events.

Inclusief:

- Goedlachse presentator of presentatrice
- Feestelijk decor
- Schandalig hilarische vragen en spelronden
- Teambuilding
- Prachtige prijs voor het winnende team
- Locatie centrum stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen 27,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen 25,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan