Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz

Details over dit uitje
De Grote Voetbalquiz

Voetbal International maar dan als Quiz! Inclusief muziekfragmenten en petje op petje af... Tijdens deze Grote Voetbalquiz van Huisbrand Events, te organiseren in Nederland en België, stellen we jullie alle vragen die een beetje doorgewinterde voetbalfanaat zo kan beantwoorden. Vragen die door Johan Derkse, Renee van der Gijp en Hansi Hansi wekelijks worden behandeld. Vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje helemaal in het teken van voetbal plaatsen?

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Zijn jullie op de hoogte van de voetbalstatistieken van vroeger en nu? Welke voetballer wordt ook wel ‘de vlo’ genoemd? En weten jullie nog wie er faalden vanaf de strafschopstip in de halve finale op het EK in eigen land? Verschillende beeld- en geluidsfragmenten zijn in de quiz verwerkt. Uiteraard kunnen wij de moeilijkheidsgraad volledig naar uw wens aanpassen.

Om de sfeer te verhogen hebben we nog enkele andere rondes bedacht. Als een echte Jeroen van Koningsbrugge gaat een teamlid zoveel mogelijk bekende voetballers omschrijven. Dat wordt natuurlijk lachen, gieren, brullen! Ook zullen er een aantal voetballiederen de revue passeren, waarbij we verlangen dat iedereen luidkeels meezingt. Ten slotte mag het ‘petje op, petje af-onderdeel’ natuurlijk niet ontbreken. In de finale speelt het best presterende team individueel voor de felbegeerde hoofdprijs. Wie mag zich kronen tot de enige echte voetbalkenner van het gezelschap?

Inclusief:

- Een enthousiaste quizmaster
- Beeld & geluidsfragmenten
- Oranje-attributen
- Een prijs voor de winnaar
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

15 – 19 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
20 – 39 personen: € 24,50 p.p. excl. BTW
40 –  >  personen: € 21,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

 Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan