Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Daverend Delft

Details over dit uitje
Daverend Delft

Bezoek Delft, één van de oudste universiteitssteden van ons land. Tijdens dit arrangement van Huisbrand Events zult u de mooiste schatten en monumenten van het oude centrum van Delft zien!

11.00 – 12.00 Rondvaart

Delft zien vanaf het water op een comfortabele manier. Uw rondvaart door de stad begint vanaf het water. De schitterende grachten zijn ideaal voor een ontdekkingsreis langs alle bekende gebouwen. U vaart langs oude patriciërs huizen, langs vele historische bezienswaardigheden en onder eeuwen oude boogbruggen. Dit is bij uitstek de manier om Delft te ontdekken. De vaderlandse geschiedenis komt hierdoor weer helemaal tot leven. Deze rondvaart leidt u langs vrijwel alle musea en historische godshuizen.

* het vaarseizoen is van april tot en met oktober. Indien u buiten het vaarseizoen dit arrangement boekt overleggen wij graag een vervangende activiteit met u.

12.00 – 13.30 Lunch

Tijd voor een uitgebreide lunch in het centrum van de stad. Even heerlijk ontspannen en de verhalen op u inlaten werken. Vervolgens gaan we op weg naar het Prinsenhof, één van de bekendste plekken uit onze Vaderlandse historie.

13.45 – 15.15 Bezoek museum het Prinsenhof

Museum het Prinsenhof vertelt het verhaal van Willem van Oranje. Op 10 juli 1584 pleegde de Fransman Balthasar Gerards (die zich voordeed als de protestant François Guyan) zijn fatale aanslag. Ook de rol van Willem in de Tachtigjarige Oorlog komt in dit fascinerende museum uitgebreid aan bod. Een schitterende collectie 17de-eeuwse kunst is ook te bezichtigen.

15.30 – 16.30 Nieuwe kerk

De toren van de Nieuwe Kerk toornt al lange tijd boven de stad uit. Niet zo gek natuurlijk want het is de op één na hoogste kerktoren van het land (109 meter). Geteisterd door diverse rampen en een aantal keer gerestaureerd door vakkundige ambachtslieden. Echt de moeite waard om de kerk van binnen en van buiten eens goed te bekijken.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

– Rondvaart
– Uitgebreide Lunch
– Bezoek Prinsenhof
– Bezoek Nieuwe Kerk
– Te boeken op iedere dag en tijdstip!
– De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Bij lekker weer kan de boot gedeeltelijk geopend worden.

Optioneel:

– Gids aanwezig tijdens het dagarrangement (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan