Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dagje Amsterdam

Details over dit uitje
Dagje Amsterdam

Het Dagje Amsterdam van Huisbrand Events start met een fietstocht. Een ervaren gids stapt samen met u op de fiets, voor een tocht door het oude centrum.

11.00 - 13.00 Fietstocht Amsterdam

U zult versteld staan van al hetgeen waar u normaal aan voorbij schiet, maar wat u vanaf de fiets wél opmerkt. Onze gids vertelt u interessante feiten en prachtige anekdotes bij alle mooie plekjes die u ziet.

Onderweg wordt een drankje gedronken in een typisch Mokums kroegie. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

13.00 - 14.00 Pannenkoekenlunch

We lunchen met lekkere pannenkoeken en een drankje, kunnen we aansterken voor het middagprogramma…

14.00 - 16.00 Red-light District

Deze tour neemt u mee naar het oude centrum van Mokum, waar zich ondermeer de Wallen bevinden. Waarschijnlijk is dit wel de bekendste buurt van Nederland, waar natuurlijk nog nooit iemand is geweest...

Onze gidsen vertellen u over hoeren, pooiers en peeskamers. Samen wandelen we langs de dames achter de ramen, gluren we stiekem binnen bij de Bananenbar en het Erotisch museum. Onderweg luistert u naar de anekdotes die onze gids u vertelt; verhalen van bekende prostituees en hun soms nog bekendere klanten…!

16.00 - 17.00 Rondvaart Amsterdam

Ontdek Amsterdam vanaf het water! Een luxe rondvaartboot neemt u mee door de Amsterdamse grachten. Geniet van prachtige oude grachtenpanden, de talloze bruggen, de typische woonboten en natuurlijk het unieke stadsleven van Amsterdam.

Aan het einde van de dag kunnen we deze cultuurhistorische dag op een leuke manier afsluiten, gaat u mee uit eten? Informeer naar de mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Fiets
- Pannenkoekenlunch
- Boottocht Amsterdam
- Red-light district
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs een prive rondvaart te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs:

10 - 14 personen € 60,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 55,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan