Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amazing Antwerpen (België)

Details over dit uitje
Amazing Antwerpen (België)

Huisbrand Events' Amazing Antwerpen dagarrangement met rondleiding, lunch, museum bezoek begint met een amazing stukje gebak en een kopje koffie of thee.

10.30 - 11.00 Koffie en Gebak

Bij Huisbrand Events houden we wel van een ontspannen begin.

11.00 - 13.00 Rondleiding Antwerpen

Daarna moeten de beentjes gestrekt worden, want de gids komt jullie ophalen voor de rondleiding. De stad Antwerpen is het pittoreske centrum van Vlaanderen. De Vlaamse Barok is als architectuurstijl dan ook veelvuldig geëxporteerd naar Nederland. Maar Antwerpen kent ook een ongelooflijk gevarieerde keuken, heel veel monumenten en bezienswaardigheden.

Met onze professionele gids loopt u langs het Stadhuis, de Onze Lieve Vrouwenkathedraal en de Grote Markt om daar ter plekke de interessante en historische achtergrondverhalen te vernemen. Natuurlijk beschikt onze gids over de zachte tongval van het Vlaamse taalgebied, een rijk en gevarieerde woordkeus en een onnavolgbaar talent om kwinkslagen af te wisselen met historische feitjes.

Uw gids begeleid u moeiteloos langs alle friettenten en bonbons winkeltjes, zodat u tijdens deze tocht niet wordt afgeleid en thuis op de weegschaal moet gaan staan.

13.00 - 14.15 Lunch

Dat Antwerpen over culinair hoogstaande horeca beschikt hoeven wij u natuurlijk niet uit te leggen. De lunch gaan we nuttigen in een gezellig restaurant in het hart van de stad.

14.30 - 16.30 Bezoek Museum aan de Stroom

Het MAS is een gloednieuw museum ontworpen door Neutelings-Riedijk Architecten. Het markante gebouw ging in Mei 2011 open en is klaar voor een grote stroom nationale en internationale bezoekers. In het museum komt u alles te weten over Antwerpen als handelsstad en handelshaven. In het museum zijn een aantal collecties samen gevoegd zoals die van het Etnografisch museum, het nationaal scheepvaartmuseum en het Volkenkundemuseum en een deel van de collectie van het Vleeshuis. Aan de hand van een aantal universele thema's komt u te weten wat Antwerpen zo beroemd heeft gemaakt

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Entree Museum aan de Stroom
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 19 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan