Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Dialect

Details over dit uitje
Cursus Plat Dialect

Huisbrand Events heeft voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje een gezellige en ludieke cursus op stapel staan. Tijdens onze Cursus Plat Dialect leert u in korte tijd een taal te spreken die lekker bekt. Dat kan plat Utrechts, Antwerps, Haags of Maastrichts zijn natuurlijk want we beschikken over allerlei taalvirtuozen, taalkunstenaars en taalspecialisten in heel Nederland en België!

Voor diverse dialecten zijn bij ons diverse gezellige cursussen te organiseren in de stad en in het dialect van uw keuze. Geschikt voor gezelschappen die zich wel eens volledig in een cultuur willen onderdompelen en die voortaan de taal van de straat willen leren spreken.

Taal is een afspraak tussen mensen en straattaal ontwikkelt zich razendsnel. Reserveer uw speciale cursus Plat Dialect en maak u voortaan verstaanbaar in elke stad in Nederland of Vlaanderen! 

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Locatiehuur
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 37,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
20 -  > personen € 23,50 p.p. excl. BTW 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan