Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cupcake Workshop

Details over dit uitje
Cupcake Workshop

De wereld van volle slagroomvullingen, meesterlijk vorm gegeven muffins, tongstrelende toppings en fraaie finishes. Het zijn de verrukkelijke ingrediënten van de Cupcake Workshop van Huisbrand Events, in diverse steden in Nederland en België te boeken en zeer geschikt voor dat bedrijfsuitje met alle collega's of een speciaal groepsuitje.

Tijdens deze workshop ziet u alle kleuren van de regenboog aan u voorbij trekken. Kristalsuiker, een lepeltje roomboter en allerlei andere lekkere decoraties , er komt meer bij kijken dan u denkt, maar uiteindelijk wordt het smullen geblazen.

Natuurlijk houden onze professionele cupcakebakkers de zaak goed in de gaten, want voordat u het weet zit de slagroom op plaatsen, waar u het niet wilt hebben. De recepten kunt u natuurlijk thuis uitproberen en de door u gemaakte Cupcakes kunt u gerust mee naar huis nemen. Veel plezier!

Inclusief:

- Begeleiding door ervaren Cupcake experts
- Lekkere Ingrediënten en prima keukengereedschap
- Koffie of thee
- Gezellige locatie stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan