088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Winter Wandeling

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Culinaire Winter Wandeling

Den Bosch heeft zijn Bossche Bol, Amsterdam heeft zijn bekende bierbrouwer en Maastricht en Brussel hebben allebei nog veel meer lekkers. De Culinaire Winter Wandeling van Huisbrand Events brengt u de lokale culinaire bijzonderheden van de door u uitgekozen stad. Samen met onze professionele gids wandelt u van proeverij naar proeverij, van de lokale chocolaterie naar een wijnhuis of een ander adres waar bijzondere delicatessen op het menu staan. Ondertussen vertelt onze gids ook nog wat bijzondere anekdotes over de plekken waar u langs komt.

U kunt deze wandeling zo lang maken als u maar wilt, dit arrangement wordt geheel op maat voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje georganiseerd.
Als ervaren evenementenorganisator in heel Nederland en België weten wij inmiddels waar wij de spreekwoordelijke mosterd moeten halen. Tijdens de winter kunt u culinair genieten in elke stad. De ene regio maakt de lekkerste kazen terwijl de andere een aantal bijzonder smakelijke patisserieën heeft.  Of een cognacproeverij, een whiskyproeverij en noem maar op, er is volop te genieten deze winter.  Als u nou een stad uitkiest, dan zorgen wij voor tientallen adressen en lekkernijen waar u uit kunt kiezen.  Wij hebben diverse ‘smakelijke’ adresjes voor u klaar liggen.

Goed idee voor uw winteruitje met familie, vrienden of kantoor? Bespreek alle details met onze medewerkers!

Inclusief:

– Ontvangst met warme chocolademelk of andere warme dranken
op een centrale locatie in een stad naar keuze
– Professionele begeleiding (échte stadsgids met jarenlange ervaring)
– Unieke wandeling en stadstour in het hart van de door u gekozen stad
– Proeverij(n) naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan