Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Winter Wandeling

Details over dit uitje
Culinaire Winter Wandeling

Den Bosch heeft zijn Bossche Bol, Amsterdam heeft zijn bekende bierbrouwer en Maastricht en Brussel hebben allebei nog veel meer lekkers. De Culinaire Winter Wandeling van Huisbrand Events brengt u de lokale culinaire bijzonderheden van de door u uitgekozen stad. Samen met onze professionele gids wandelt u van proeverij naar proeverij, van de lokale chocolaterie naar een wijnhuis of een ander adres waar bijzondere delicatessen op het menu staan. Ondertussen vertelt onze gids ook nog wat bijzondere anekdotes over de plekken waar u langs komt.

U kunt deze wandeling zo lang maken als u maar wilt, dit arrangement wordt geheel op maat voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje georganiseerd.
Als ervaren evenementenorganisator in heel Nederland en België weten wij inmiddels waar wij de spreekwoordelijke mosterd moeten halen. Tijdens de winter kunt u culinair genieten in elke stad. De ene regio maakt de lekkerste kazen terwijl de andere een aantal bijzonder smakelijke patisserieën heeft.  Of een cognacproeverij, een whiskyproeverij en noem maar op, er is volop te genieten deze winter.  Als u nou een stad uitkiest, dan zorgen wij voor tientallen adressen en lekkernijen waar u uit kunt kiezen.  Wij hebben diverse ‘smakelijke’ adresjes voor u klaar liggen.

Goed idee voor uw winteruitje met familie, vrienden of kantoor? Bespreek alle details met onze medewerkers!

Inclusief:

– Ontvangst met warme chocolademelk of andere warme dranken
op een centrale locatie in een stad naar keuze
– Professionele begeleiding (échte stadsgids met jarenlange ervaring)
– Unieke wandeling en stadstour in het hart van de door u gekozen stad
– Proeverij(n) naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan