Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Dinner Game Zwolle

Details over dit uitje
Crime City Dinner Game Zwolle

Maak kennis met de Crime City Dinner game van Huisbrand Events in Zwolle. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants aandoet. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! In plaats van dit misdaadspel kunt u ook kiezen voor de Empire City Dinner game. Bent u er klaar voor?

 

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende? Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

 

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht 
19.00 - 20.00 Crime City Dinner Game deel 1 
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht 
21.00 - 22.00 Crime City Dinner Game deel 2 
22.00 - 22.30 Nagerecht 

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze

- GPS Tablets

- Portofoons

- Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje

- Leuke prijs voor het beste team

- Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:

12 - 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

20 - > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan